Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » October Faction

October Faction

23/01/2020 | Flixfilm

October Faction på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tamara Taylor, J.C. MacKenzie, Aurora Dawson-Hunte
Spilletid: 39 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Familiedramaet bliver direkte uhyrligt, når forældrene Fred og Deloris jager det overnaturlige, og tvillingerne Viv og Geoff har deres egne sære hemmeligheder.Se October Faction på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

October Faction (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til October Faction på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om October Faction (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at October Faction (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame October Faction, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til October Faction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar