Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » October Faction

October Faction

23/01/2020

Se October Faction på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, Horror, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tamara Taylor, J.C. MacKenzie, Aurora Burghart, Gabriel Darku
Spilletid: 39 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Familiedramaet bliver direkte uhyrligt, når forældrene Fred og Deloris jager det overnaturlige, og tvillingerne Viv og Geoff har deres egne sære hemmeligheder.


Se October Faction på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


October Faction (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om October Faction (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til October Faction herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til October Faction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at October Faction (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar