Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » October Kiss

October Kiss

22/10/2016 | Ingen kommentarer

Se October Kiss på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Family, Romance
Instruktør: Lynne Stopkewich
Skuespillere: Ashley Williams, Sam Jaeger, Hannah Cheramy, Laura Mitchell
Spilletid: 84 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: En eventyrlysten kvinde tager et midlertidigt job for en arbejdsnarkoman og alenefar. Da halloween nærmer sig, viser hun familien, hvordan man kan have det sjovt.


Se October Kiss på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


October Kiss havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om October Kiss ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til October Kiss herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til October Kiss er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at October Kiss stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar