Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » October Kiss

October Kiss

22/10/2016 | Flixfilm

Se October Kiss på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Family, Romance
Instruktør: Lynne Stopkewich
Skuespillere: Ashley Williams, Sam Jaeger, Hannah Cheramy, Laura Mitchell
Spilletid: 84 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En eventyrlysten kvinde tager et midlertidigt job for en arbejdsnarkoman og alenefar. Da halloween nærmer sig, viser hun familien, hvordan man kan have det sjovt.


Se October Kiss på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOctober Kiss havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om October Kiss ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til October Kiss herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til October Kiss er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at October Kiss stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar