Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Octonauts & the Caves of Sac Actun

Octonauts & the Caves of Sac Actun

14/08/2020 | Flixfilm

Se Octonauts & the Caves of Sac Actun på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Family
Instruktør: Blair Simmons
Skuespillere: Teresa Gallagher, Simon Greenall, Michael Murphy, Paul Panting
Spilletid: 72 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Spruttepatruljen tager på et undervandseventyr og navigerer gennem nogle udfordrende huler for at hjælpe en lille blæksprutteven med at komme hjem til Det Caribiske Hav.


Se Octonauts & the Caves of Sac Actun på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Octonauts & the Caves of Sac Actun (Spruttepatruljen og Sac Actun-grotterne) havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Octonauts & the Caves of Sac Actun (Spruttepatruljen og Sac Actun-grotterne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Octonauts & the Caves of Sac Actun:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Octonauts & the Caves of Sac Actun (Spruttepatruljen og Sac Actun-grotterne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Octonauts & the Caves of Sac Actun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar