Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Octonauts & the Ring of Fire

Octonauts & the Ring of Fire

30/03/2021 | Flixfilm

Octonauts & the Ring of Fire på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Blair Simmons
Skuespillere: Teresa Gallagher, Simon Greenall, Michael Murphy
Spilletid: 72 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da rødglødende vulkaner starter en kædereaktion af katastrofer i hele havet, må Spruttepatruljen arbejde sammen for at klare deres hidtil største udfordring.

Octonauts & the Ring of Fire (Spruttepatruljen og Ildringen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Octonauts & the Ring of Fire på YouTube.Se Octonauts & the Ring of Fire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Octonauts & the Ring of Fire (Spruttepatruljen og Ildringen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Octonauts & the Ring of Fire (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Octonauts & the Ring of Fire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Octonauts & the Ring of Fire (Spruttepatruljen og Ildringen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar