Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Octonauts & the Ring of Fire

Octonauts & the Ring of Fire

30/03/2021 | Flixfilm

Se Octonauts & the Ring of Fire på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Blair Simmons
Skuespillere: Teresa Gallagher, Simon Greenall, Michael Murphy, Paul Panting
Spilletid: 72 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da rødglødende vulkaner starter en kædereaktion af katastrofer i hele havet, må Spruttepatruljen arbejde sammen for at klare deres hidtil største udfordring.

Octonauts & the Ring of Fire (Spruttepatruljen og Ildringen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Octonauts & the Ring of Fire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Octonauts & the Ring of Fire (Spruttepatruljen og Ildringen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Octonauts & the Ring of Fire (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Octonauts & the Ring of Fire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Octonauts & the Ring of Fire (Spruttepatruljen og Ildringen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar