Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Odd Squad

Odd Squad

09/01/2020 | Flixfilm

Se Odd Squad på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Action, Adventure, Comedy, Crime, Family, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Millie Davis, Sean Michael Kyer, Dalila Bela, Filip Geljo
Spilletid: 27 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Da der begynder at ske sære ting i byen, må de unge agenter Olive, Otto og resten af Odd Squad bruge deres sunde fornuft og matematiske kunnen for at løse sagen.


Se Odd Squad på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Odd Squad (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 9. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Odd Squad (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Odd Squad:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Odd Squad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Odd Squad (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar