Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Oddballs

24/02/2023 | Flixfilm

Oddballs på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: James Rallison, Julian Gant, Kimberly Brooks
Spilletid: N/A
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Den bobleformede dreng James stiller spørgsmålstegn ved alt, der irriterer ham. Resultatet er et fantastisk liv fuldt af spøjse eventyr med sine to bedste venner.Se Oddballs på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Oddballs (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Oddballs på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Oddballs (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oddballs (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Oddballs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oddballs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar