Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oddbods: Party Monsters

Oddbods: Party Monsters

19/10/2018 | Flixfilm

Oddbods: Party Monsters på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Animation
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 23 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Slick er forklædt som Sherlock Holmes og må opklare sagen, da en tryllekunstner forvandler Jeffs monsterudklædte gæster til deres skræmmende alter egoer.

Oddbods: Party Monsters havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Oddbods: Party Monsters på YouTube.Se Oddbods: Party Monsters på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Oddbods: Party Monsters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oddbods: Party Monsters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Oddbods: Party Monsters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oddbods: Party Monsters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar