Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oddbods: Party Monsters

Oddbods: Party Monsters

19/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Oddbods: Party Monsters på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Slick er forklædt som Sherlock Holmes og må opklare sagen, da en tryllekunstner forvandler Jeffs monsterudklædte gæster til deres skræmmende alter egoer.


Se Oddbods: Party Monsters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Oddbods: Party Monsters havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Oddbods: Party Monsters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Oddbods: Party Monsters herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Oddbods: Party Monsters er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oddbods: Party Monsters stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar