Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oddbods: Party Monsters

Oddbods: Party Monsters

19/10/2018 | Flixfilm

Se Oddbods: Party Monsters på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.0

Handling: Slick er forklædt som Sherlock Holmes og må opklare sagen, da en tryllekunstner forvandler Jeffs monsterudklædte gæster til deres skræmmende alter egoer.Se Oddbods: Party Monsters på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Oddbods: Party Monsters havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Oddbods: Party Monsters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Oddbods: Party Monsters:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Oddbods: Party Monsters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oddbods: Party Monsters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar