Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oddbods: The Festive Menace

Oddbods: The Festive Menace

01/12/2018 | Flixfilm

Oddbods: The Festive Menace på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne Oddbods-special giver Bubbles' nyeste opfindelse Julemanden stød og bringer hele julen i fare.

Oddbods: The Festive Menace (Juleballaden) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Oddbods: The Festive Menace på YouTube.Se Oddbods: The Festive Menace på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Oddbods: The Festive Menace (Juleballaden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oddbods: The Festive Menace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Oddbods: The Festive Menace, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oddbods: The Festive Menace (Juleballaden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar