Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Oddbods

01/01/2020 | Flixfilm

Se Oddbods på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Marlon Dance-Hooi, Nadia Ramlee, Su-Ping Chio, Jeremy Linn
Spilletid: N/A
Land: UK, Singapore
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Syv lodne, farverige venner, der bor i den lille by Oddsville, kan lide at lege, tage på eventyr og lave alle mulige former for narrestreger.


Se Oddbods på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Oddbods (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Oddbods (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Oddbods:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Oddbods er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oddbods (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar