Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Oddbods

01/01/2020 | Flixfilm

Se Oddbods på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Peter Orton
Skuespillere: Gareth Hale, Norman Pace, Miranda Baker, Flip Webster
Spilletid: 25 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Syv lodne, farverige venner, der bor i den lille by Oddsville, kan lide at lege, tage på eventyr og lave alle mulige former for narrestreger.

Oddbods (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Oddbods på YouTube.Se Oddbods på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Oddbods (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oddbods (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Oddbods, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oddbods er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar