Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Odette

16/03/2022 | Flixfilm

Odette på Netflix

Produktionsår: 1950
Genre: Drama, History, War
Instruktion: Herbert Wilcox
Skuespillere: Anna Neagle, Trevor Howard, Marius Goring
Spilletid: 105 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, French, German
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Under 2. verdenskrig bliver en fransk kvinde bosat i England hyret til at arbejde for efterretningstjenesten i sit nazibesatte hjemland. Baseret på virkelige hændelser.

Odette havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Odette på YouTube.Se Odette på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Odette ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Odette stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Odette, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Odette er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar