Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Off Course

Off Course

01/09/2016 | Flixfilm

Off Course på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktion: Nacho G. Velilla
Skuespillere: Yon González, Julián López, Blanca Suárez
Spilletid: 104 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, German
IMDb-karakter: 5.8

Handling: To spaniere, der ikke kan bruge deres uddannelser til noget, tager til Berlin for at søge arbejde, men finder ud af, at det ikke helt lever op til det, de blev lovet.

Off Course havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Off Course på YouTube.Se Off Course på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Off Course ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Off Course stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Off Course, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Off Course er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar