Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Off Course

Off Course

01/09/2016 | Flixfilm

Se Off Course på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Nacho G. Velilla
Skuespillere: Yon González, Julián López, Blanca Suárez, Malena Alterio
Spilletid: 104 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, German
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: To spaniere, der ikke kan bruge deres uddannelser til noget, tager til Berlin for at søge arbejde, men finder ud af, at det ikke helt lever op til det, de blev lovet.


Se Off Course på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOff Course havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Off Course ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Off Course herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Off Course er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Off Course stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar