Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Off Course

Off Course

01/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Off Course på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Nacho G. Velilla
Skuespillere: Yon González, Julián López, Blanca Suárez, Malena Alterio
Spilletid: 104 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, German
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: To spaniere, der ikke kan bruge deres uddannelser til noget, tager til Berlin for at søge arbejde, men finder ud af, at det ikke helt lever op til det, de blev lovet.


Se Off Course på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Off Course havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Off Course ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Off Course herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Off Course er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Off Course stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar