Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Off the Beaten Track

Off the Beaten Track

10/07/2022 | Flixfilm

Off the Beaten Track på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktion: Dieter Auner
Skuespillere: Albin Creta, Mariuta Creta, Mirel Creta
Spilletid: 87 min
Land: Ireland
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 8.2

Handling: I Transsylvanien undersøger en ung fårehyrde og hans familie de økonomiske, landbrugsmæssige og sociale ændringer, som truer deres levevis.

Off the Beaten Track havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Off the Beaten Track på YouTube.Se Off the Beaten Track på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Off the Beaten Track ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Off the Beaten Track stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Off the Beaten Track, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Off the Beaten Track er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar