Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Off the Hook

Off the Hook

01/09/2022 | Flixfilm

Off the Hook på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: William Sciortino, Manon Azem, Héléna Noguerra
Spilletid: 1 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da de indser, at de begge har et usundt forhold til internettet, beslutter værelseskammeraterne Léa og Manon at gøre det utænkelige: at droppe alle enheder i 30 dage.

Off the Hook (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Off the Hook på YouTube.Se Off the Hook på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Off the Hook (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Off the Hook (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Off the Hook, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Off the Hook er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar