Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Offering to the Storm

Offering to the Storm

24/07/2020 | Flixfilm

Se Offering to the Storm på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Crime, Thriller
Instruktør: Fernando González Molina
Skuespillere: Marta Etura, Leonardo Sbaraglia, Nene, Francesc Orella
Spilletid: 139 min
Land: Spain, Germany
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Amaia efterforsker flere mystiske tilfælde af spædbarnsdød og frygtelige ritualer. Imens er folk omkring hende i yderste livsfare. Tredje del af Baztán-trilogien.


Se Offering to the Storm på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Offering to the Storm (Offergaven) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Offering to the Storm (Offergaven) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Offering to the Storm:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Offering to the Storm (Offergaven) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Offering to the Storm stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar