Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Office Christmas Party

Office Christmas Party

01/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Office Christmas Party på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Josh Gordon, Will Speck
Skuespillere: Jason Bateman, Olivia Munn, T.J. Miller, Jennifer Aniston
Spilletid: 105 min
Land: USA, India
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: For at stoppe den administrerende direktør, som også er hans søster, fra at ødelægge hans afdeling, afholder en filialchef en vild fest i håb om at lande en stor klient.


Se Office Christmas Party på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Office Christmas Party havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Office Christmas Party ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Office Christmas Party herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Office Christmas Party er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Office Christmas Party stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar