Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Office Christmas Party

Office Christmas Party

01/10/2018 | Flixfilm

Se Office Christmas Party på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Josh Gordon, Will Speck
Skuespillere: Jason Bateman, Olivia Munn, T.J. Miller, Jennifer Aniston
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: For at stoppe den administrerende direktør, som også er hans søster, fra at ødelægge hans afdeling, afholder en filialchef en vild fest i håb om at lande en stor klient.


Se Office Christmas Party på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOffice Christmas Party havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Office Christmas Party ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Office Christmas Party herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Office Christmas Party er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Office Christmas Party stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar