Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Office Invasion

Office Invasion

11/08/2022 | Flixfilm

Office Invasion på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Comedy, Sci-Fi
Instruktion: Gareth Crocker, Fred Wolmarans
Skuespillere: Rea Rangaka, Kiroshan Naidoo, Sechaba Ramphele
Spilletid: 1 min
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Tre bedste venner må sammen kæmpe for at forsvare deres værdifulde mineselskab mod uhyggelige rumvæsener, der prøver at plyndre og udrydde dem.

Office Invasion havde premiere på Netflix Danmark den 11. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Office Invasion på YouTube.Se Office Invasion på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Office Invasion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Office Invasion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Office Invasion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Office Invasion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar