Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Office Space

Office Space

01/01/2014 | Flixfilm

Se Office Space på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Comedy
Instruktør: Mike Judge
Skuespillere: Ron Livingston, Jennifer Aniston, David Herman, Ajay Naidu
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: I denne satiriske komedie slår Peter sig sammen med sine kollegaer om at narre penge fra deres følelseskolde arbejdsgiver.


Se Office Space på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOffice Space havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Office Space ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Office Space herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Office Space er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Office Space stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar