Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Officielt: ‘Stranger Things’ vender tilbage for en 3. sæson

Officielt: ‘Stranger Things’ vender tilbage for en 3. sæson

03/12/2017 | Flixfilm

Det kommer muligvis ikke som den store overraskelse når man tænker på serien generelle popularitet og hvorledes sæson 2 sluttede, men streamingtjenesten Netflix kan nu bekræfte, at ‘Stranger Things’ sæson 3 er på vej.

Der har siden premiere på anden sæson været en del rygter om hvorvidt serien ville vende tilbage og mange medier tog det for givet at en tredje sæson allerede var på vej, men det er altså første gang at Netflix officielt bekræfter den nye og kommende sæson.

Bekræftelsen er blevet udsendt på Netflix’ favorit medie Twitter. Se meddelelsen nederst i artiklen.

Hvornår sæson 3 får premiere og hvorledes handlingen udspiller sig for de fire (nu fem?!) venner i Hawkins, Indiana er naturligvis endnu ikke blevet frigivet, man kunne dog antage, at vi vil komme til at se mere til Eleven’s halvsøster; Kali, som spilles af den danske skuespiller Lennea Berthelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Afsnit hvor Eleven møder Kali er blevet meget omdiskuteret da det stikker ud i forhold til den overordnede handling og det er af mange blevet udråbt som værende det svageste afsnit i den sæson 2. Kali dukker heller ikke op senere i serien, hvilket næsten kun kan betyde, at man følger op på Kali i den kommende sæson.

LÆS OGSÅ   'Fear Street' - Netflix er klar med 3x R-rated sommergys

Netflix har som nævnt ikke frigivet nogle informationer om ‘Stranger Things’ sæson 3, men det formodes at alle de samme karakterer og skuespillere som fra de øvrige sæsoner vil gentage deres roller.

Et kvalificeret gæt på premieredatoen på ‘Stranger Things’ sæson 3 må være omkring Halloween 2018.

Flixfilm anmeldte sæson 2 da den havde premiere på Netflix den 27. oktober 2017. Du finder vores anmeldelse her; Anmeldelse: ‘Stranger Things 2’.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix Danmark.    Skriv kommentar