Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Offline – Das leben ist kein bonuslevel

Offline – Das leben ist kein bonuslevel

01/09/2017 | Flixfilm

Se Offline – Das leben ist kein bonuslevel på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama
Instruktør: Peter Monsaert
Skuespillere: Wim Willaert, Anemone Valcke, Mourade Zeguendi, Patricia Goemaere
Spilletid: 115 min
Land: Belgium
Sprog: Dutch, French
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Jan er en professionel gamer, hvis liv vendes op og ned, da hans bitre rival stjæler hans identitet kort før en stor turnering.


Se Offline – Das leben ist kein bonuslevel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOffline – Das leben ist kein bonuslevel havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Offline – Das leben ist kein bonuslevel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Offline – Das leben ist kein bonuslevel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Offline – Das leben ist kein bonuslevel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Offline – Das leben ist kein bonuslevel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar