Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Offside

20/02/2018 | Flixfilm

Se Offside på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Drama, Sport
Instruktør: Jafar Panahi
Skuespillere: Mohammad Asarian, Sima Mobarak-Shahi, Shayesteh Irani, Ayda Sadeqi
Spilletid: 93 min
Land: Iran
Sprog: Persian
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Anders bor i en lille svensk by. Han er arbejdsløs og træner og spiller selv på det lokale herrefodboldhold, men det går ikke godt for klubben.

Offside havde premiere på Netflix Danmark den 20. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Offside på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Offside ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Offside stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Offside, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Offside er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar