Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oggy and the Cockroaches: Next Generation

Oggy and the Cockroaches: Next Generation

28/07/2022 | Flixfilm

Oggy and the Cockroaches: Next Generation på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: English, French
IMDb-karakter: N/A

Handling: Tag med den seje kat Oggy og den legesyge elefant Piya på skøre og hjertevarme eventyr sammen med tre kakerlakker, der er klar til at stikke en kæp i hjulet.

Oggy and the Cockroaches: Next Generation (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Oggy and the Cockroaches: Next Generation på YouTube.Se Oggy and the Cockroaches: Next Generation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Oggy and the Cockroaches: Next Generation (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oggy and the Cockroaches: Next Generation (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Oggy and the Cockroaches: Next Generation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oggy and the Cockroaches: Next Generation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar