Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oggy and the Cockroaches

Oggy and the Cockroaches

27/07/2018 | Flixfilm

Se Oggy and the Cockroaches på Netflix

Indspilningsår: 1997–
Genre: Animation, Action, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hugues Le Bars
Spilletid: 8 min
Land: France, Canada, Philippines, Vietnam, South Korea, USA, UK
Sprog: French, English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Huskatten Oggy vil allerhelst sove, men han generes hele tiden af tre kakerlakker, der har invaderet hans hus.

Oggy and the Cockroaches (Oggy Og Kakerlakkerne) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Oggy and the Cockroaches på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Oggy and the Cockroaches (Oggy Og Kakerlakkerne) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oggy and the Cockroaches (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Oggy and the Cockroaches, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oggy and the Cockroaches (Oggy Og Kakerlakkerne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Oggy and the Cockroaches

  1. Selma Hillebrandt Andersen - kl. 15:18, 03-08-2019:

    Hey. Jeg hedder selma og jeg synes at den er rigtig god. Og jeg ville høre om alle sæsongerne ikke kan kommer in på netflex. Og hvis der ikke er flere sæsoner om der så ikke kan laves nogle flere

    Skriv kommentar