Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oggy and the Cockroaches

Oggy and the Cockroaches

27/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Oggy and the Cockroaches på Netflix

Indspilningsår: 1998–
Genre: Animation, Action, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hugues Le Bars
Spilletid: 8 min
Land: France, Canada
Sprog: French, English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Huskatten Oggy vil allerhelst sove, men han generes hele tiden af tre kakerlakker, der har invaderet hans hus.


Se Oggy and the Cockroaches på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Oggy and the Cockroaches (Oggy Og Kakerlakkerne) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Oggy and the Cockroaches (Oggy Og Kakerlakkerne) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Oggy and the Cockroaches herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Oggy and the Cockroaches (Oggy Og Kakerlakkerne) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oggy and the Cockroaches (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar