Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Oggy og kakerlakkerne’ får nyt liv på Netflix

‘Oggy og kakerlakkerne’ får nyt liv på Netflix

31/10/2019 | Flixfilm

oggy oggy netflix danmarkHusker du tegnefilmen med den blå kat Oggy, som terroriseres af de tre kakerlakker Joey, Marky, og Dee Dee, så er Netflix klar med en god nyhed.

Streamingtjenesten har valgt, at genoplive den 21 år gamle tegneserie ‘Oggy & The Cockroaches‘ aka ‘Oggy og kakerlakkerne‘, og det sker i samarbejde med det originale franske animationsstudie Xilam Animation.

Den nye serie får navnet ‘Oggy Oggy’.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alt bliver dog ikke helt det samme, da serien denne gang vil bliver lavet med computeranimation og ikke tegnet, som det var tilfældet med den originale serie. Det betyder også at Ogyy får et noget andet udseende, hvilket bekræftes af billedet i denne artikel, som Netflix har frigivet i forbindelse med nyheden.

I den nye serie frigøres Oggy fra kakerlakkenes uophørlige tyranni og lever i en fantasiverden beboet af et pulserende samfund af katte. Oggy Oggy er en meget speciel lille kat, fuld af nysgerrighed og entusiasme, der kan lide at engagere sig med sine naboer og tage af sted på sjove eventyr.

LÆS OGSÅ   Stribet fjende giver Rowan Atkinson kamp til stregen i 'Man Vs Bee'

Den originale ‘Oggy & The Cockroaches‘ fra 1998 kan ses på Netflix.

‘Oggy Oggy’ bliver en del af Netflix’ stadigt voksende udvalg henvendt børn i alderen fra 2-6 år, som på nuværende tidspunkt inkluderer titler som ‘Ask The StoryBots’, ‘Chip and Potato’, ‘Mighty Little Bheem’, ‘Motown Magic’, ‘Super Monsters’, ‘True and the Rainbow Kingdom’, ‘Word Party’, og ‘YooHoo to the Rescue’.

Det oplyses ikke hvornår ‘Oggy Oggy’ får premiere på Netflix Danmark.
2 kommentarer til ‘Oggy og kakerlakkerne’ får nyt liv på Netflix

  1. Carsten Gottlieb Dam - kl. 11:38, 01-11-2019:

    det er ingen rotter men som der også stå karkelakker

  2. Flixfilm - kl. 18:11, 01-11-2019:

    Hej Carsten,

    Du har naturligvist ret – Det er hermed rettet 🙂

Skriv kommentar