Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oh Belinda

Oh Belinda

07/04/2023 | Flixfilm

Oh Belinda på Netflix

Produktionsår: 1986
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktion: Atif Yilmaz
Skuespillere: Müjde Ar, Macit Koper, Yilmaz Zafer
Spilletid: 100 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 7.8

Handling: En ung skuespiller perfekte liv tager en vild drejning, da hun går med til at medvirke i en reklamefilm – og pludselig bliver transporteret ind i sin karakters verden.Se Oh Belinda på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Oh Belinda havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Oh Belinda på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Oh Belinda ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oh Belinda stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Oh Belinda, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oh Belinda er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar