Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oh, Hello On Broadway

Oh, Hello On Broadway

13/06/2017 | Flixfilm

Se Oh, Hello On Broadway på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Michael John Warren, Alex Timbers
Skuespillere: Nick Kroll, John Mulaney, Steve Martin
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: To ældre mænd med vrangforestillinger afslører deres interessante fortid, deres forkærlighed for tun og en hemmelig gæst i dette populære comedy-show.


Se Oh, Hello On Broadway på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Oh, Hello On Broadway havde premiere på Netflix Danmark den 13. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Oh, Hello On Broadway ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Oh, Hello On Broadway:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Oh, Hello On Broadway er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oh, Hello On Broadway stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar