Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oh My Ghost

Oh My Ghost

29/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Oh My Ghost på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktør: Puttipong Pormsaka Na-Sakonnakorn
Skuespillere: Kohtee Aramboy, Sudarat Butrprom, Kom Chauncheun, Sirin Horwang
Spilletid: 104 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Besat af en lystfyldt jomfrus spøgelse får en sky kokkeassistent pludseligt et sexdrive og får opmærksomhed fra en hovmodig kulinarisk stjerne.


Se Oh My Ghost på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Oh My Ghost (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Oh My Ghost (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Oh My Ghost herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Oh My Ghost er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oh My Ghost (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar