Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oh My Ghost

Oh My Ghost

29/09/2019 | Flixfilm

Se Oh My Ghost på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: Puttipong Pormsaka Na-Sakonnakorn
Skuespillere: Kohtee Aramboy, Sudarat Butrprom, Kom Chauncheun, Sirin Horwang
Spilletid: 104 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Besat af en lystfyldt jomfrus spøgelse får en sky kokkeassistent pludseligt et sexdrive og får opmærksomhed fra en hovmodig kulinarisk stjerne.


Se Oh My Ghost på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOh My Ghost (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Oh My Ghost (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Oh My Ghost herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Oh My Ghost er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oh My Ghost (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar