Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oh My Ghost

Oh My Ghost

29/09/2019 | Flixfilm

Se Oh My Ghost på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Park Bo-Young, Jo Jung-Suk, Ju-hwan Lim, Seul-gi Kim
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Besat af en lystfyldt jomfrus spøgelse får en sky kokkeassistent pludseligt et sexdrive og får opmærksomhed fra en hovmodig kulinarisk stjerne.

Oh My Ghost (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Oh My Ghost på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Oh My Ghost (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oh My Ghost er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oh My Ghost (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar