Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oh My God

Oh My God

05/06/2017 | Flixfilm

Se Oh My God på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Documentary
Instruktør: Peter Rodger
Skuespillere: Peter Rodger, Hugh Jackman, Ringo Starr, David Copperfield
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Butiksejeren Kanji Bhai i Mumbai lægger sag an mod Gud, da et jordskælv ødelægger hans butik, og forsikringsselskabet ikke vil dække skaderne.


Se Oh My God på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Oh My God havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Oh My God ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Oh My God:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Oh My God er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oh My God stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar