Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oh My God

Oh My God

05/06/2017 | Flixfilm

Oh My God på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Documentary
Instruktion: Peter Rodger
Skuespillere: Peter Rodger, Hugh Jackman, Ringo Starr
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Butiksejeren Kanji Bhai i Mumbai lægger sag an mod Gud, da et jordskælv ødelægger hans butik, og forsikringsselskabet ikke vil dække skaderne.

Oh My God havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Oh My God på YouTube.Se Oh My God på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Oh My God ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oh My God stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Oh My God, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oh My God er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar