Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oh My God!

Oh My God!

10/09/2016 | Flixfilm

Se Oh My God! på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Documentary
Instruktør: Peter Rodger
Skuespillere: Peter Rodger, Hugh Jackman, Ringo Starr, David Copperfield
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: På karnevallets første dag finder beboerne i et slumkvarter i Bahia ud af, at ejeren har slukket for vandet for at stoppe festen.


Se Oh My God! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOh My God! havde premiere på Netflix Danmark den 10. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Oh My God! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Oh My God! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Oh My God! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oh My God! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar