Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oh, Ramona!

Oh, Ramona!

01/06/2019 | Flixfilm

Oh, Ramona! på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Cristina Jacob
Skuespillere: Basil Eidenbenz, Holly Horne, Aggy K. Adams
Spilletid: 109 min
Land: Romania
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Den sære 16-årige Andrei er forelsket i sin søde, men reserverede skolekammerat Ramona – indtil han møder den smukke hotelreceptionist Anemona på en ferie.

Oh, Ramona! havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Oh, Ramona! på YouTube.Se Oh, Ramona! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Oh, Ramona! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oh, Ramona! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Oh, Ramona!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oh, Ramona! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar