Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oh, Ramona!

Oh, Ramona!

01/06/2019 | Flixfilm

Se Oh, Ramona! på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Cristina Jacob
Skuespillere: Adina Stetcu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz
Spilletid: 109 min
Land: Romania
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: Den sære 16-årige Andrei er forelsket i sin søde, men reserverede skolekammerat Ramona – indtil han møder den smukke hotelreceptionist Anemona på en ferie.Se Oh, Ramona! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Oh, Ramona! havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Oh, Ramona! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oh, Ramona! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oh, Ramona! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar