Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Oh Yuck

01/05/2020 | Flixfilm

Se Oh Yuck på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kayne Tremills, Nia Roam, David Collins, Shane Dundas
Spilletid: N/A
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Med en blanding af tegneserier, komedie og live action undersøger dr. Yuck og hans excentriske laboratoriekolleger videnskaben bag klodens klammeste ting.Se Oh Yuck på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Oh Yuck (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Oh Yuck (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Oh Yuck:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Oh Yuck er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oh Yuck (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar