Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Okafor’s Law

Okafor’s Law

13/12/2019 | Flixfilm

Okafor’s Law på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En samvittighedsløs skørtejæger sætter sig for at forføre tre af sine ekskærester – men får sig en lektion i kærlighed undervejs.

Okafor’s Law havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Okafor’s Law på YouTube.Se Okafor’s Law på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Okafor’s Law ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Okafor’s Law stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Okafor’s Law, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Okafor’s Law er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar