Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Okja

28/06/2017 | Flixfilm

Se Okja på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Drama, Sci-Fi
Instruktør: Bong Joon Ho
Skuespillere: Tilda Swinton, Sheena Kamal, Michael Mitton, Colm Hill
Spilletid: 120 min
Land: South Korea, USA
Sprog: English, Korean, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En rar kæmpe og pigen, der opfostrede hende, er fanget i krydsild mellem dyreaktivisme, økonomisk grådighed og videnskabelig etik.

Okja havde premiere på Netflix Danmark den 28. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Okja på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Okja ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Okja stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Okja, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Okja er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar