Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oklahoma’s Deadliest Tornadoes

Oklahoma’s Deadliest Tornadoes

01/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Oklahoma’s Deadliest Tornadoes på Netflix

Indspilningsår: 1979
Genre: N/A
Instruktør: James Benning
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Forskere og overlevende taler om den ødelæggende EF5-tornado, der hærgede Moore i 2013, og undersøger udfordringerne ved at forudsige ekstreme vejrforhold.


Se Oklahoma’s Deadliest Tornadoes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Oklahoma’s Deadliest Tornadoes havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Oklahoma’s Deadliest Tornadoes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Oklahoma’s Deadliest Tornadoes herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Oklahoma’s Deadliest Tornadoes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oklahoma’s Deadliest Tornadoes stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar