Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Olaf’s Frozen Adventure

Olaf’s Frozen Adventure

13/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Olaf’s Frozen Adventure på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Olaf og Sven fra Frost tager på et vinterligt eventyr for at finde den perfekte juletradition til Elsa og Anna.


Se Olaf’s Frozen Adventure på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Olaf’s Frozen Adventure (Olafs frost eventyr) havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Olaf’s Frozen Adventure (Olafs frost eventyr) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Olaf’s Frozen Adventure herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Olaf’s Frozen Adventure (Olafs frost eventyr) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Olaf’s Frozen Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar