Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Olaf’s Frozen Adventure

Olaf’s Frozen Adventure

13/12/2017 | Flixfilm

Se Olaf’s Frozen Adventure på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Olaf og Sven fra Frost tager på et vinterligt eventyr for at finde den perfekte juletradition til Elsa og Anna.


Se Olaf’s Frozen Adventure på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOlaf’s Frozen Adventure (Olafs frost eventyr) havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Olaf’s Frozen Adventure (Olafs frost eventyr) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Olaf’s Frozen Adventure herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Olaf’s Frozen Adventure (Olafs frost eventyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Olaf’s Frozen Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar