Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Old Enough!

Old Enough!

01/01/2023 | Flixfilm

Old Enough! på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Short, Adult
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alice March
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Børn går ærinder på egen hånd for allerførste gang, mens et kamerahold følger dem i denne elskede, lange realityserie fra Japan.Se Old Enough! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Old Enough! (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Old Enough! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Old Enough! (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Old Enough! (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Old Enough!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Old Enough! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar