Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Old People

Old People

07/10/2022 | Flixfilm

Old People på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Horror
Instruktion: Andy Fetscher
Skuespillere: Jolene Andersen, Adolfo Assor, Louie Betton
Spilletid: 101 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En kvinde vender hjem til sin søsters bryllup sammen med sine to børn, men ender pludselig med at skulle forsvare børnene mod nogle ældre personer på mordtogt.Se Old People på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Old People havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Old People på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Old People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Old People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Old People, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Old People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar