Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vieille Canaille

Vieille Canaille

07/05/2023 | Flixfilm

Vieille Canaille på Netflix

Produktionsår: 1933
Genre: Drama
Instruktion: Anatole Litvak
Skuespillere: Harry Baur, Pierre Blanchar, Alice Field
Spilletid: 99 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En ydmyg og lovlydig grafisk trykker lader til at være hævet over al mistanke, da hans kone bliver myrdet, men der er mere ved denne mønsterborger, end det lader til.Se Vieille Canaille på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Vieille Canaille havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vieille Canaille på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Vieille Canaille ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vieille Canaille stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vieille Canaille, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vieille Canaille er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar