Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Old

13/09/2023 | Flixfilm

Old på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: M. Night Shyamalan
Skuespillere: Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell
Spilletid: 108 min
Land: United States, Japan, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En familie holder ferie ved en afsidesliggende strand og rystes over at opdage, at stedet besidder kræfter, som fremskynder aldringen og forkorter deres liv til én dag.Se Old på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Old havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Old på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Old ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Old stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Old, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Old er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar