Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Oldboy

01/10/2014 | Flixfilm

Se Oldboy på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Drama, Mystery
Instruktør: Spike Lee
Skuespillere: Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Samuel L. Jackson
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Efter at have været holdt til fange uden forklaring i årevis bliver Joe Doucett pludselig løsladt. Nu sætter han alt ind på at finde og straffe de ansvarlige.

Oldboy havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Oldboy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Oldboy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oldboy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Oldboy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oldboy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar