Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Oldboys

20/12/2013 | Flixfilm

Se Oldboys på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Nikolaj Steen
Skuespillere: Kristian Halken, Robert Hansen, Laura Christensen, Rasmus Bjerg
Spilletid: 95 min
Land: Denmark, Sweden
Sprog: Danish, Swedish
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Vagn bliver glemt på en tankstation på vej til en oldboyskamp. Han bliver samlet op af den noget kiksede tankrøver John, og det viser sig, at de har ret meget til fælles.


Se Oldboys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOldboys havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Oldboys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Oldboys herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Oldboys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oldboys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar