Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oliver Twist

Oliver Twist

06/02/2015 | Flixfilm

Oliver Twist på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Roman Polanski
Skuespillere: Barney Clark, Ben Kingsley, Jeremy Swift
Spilletid: 130 min
Land: France, United Kingdom, Czech Republic
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Dickens' fantastiske eventyr om Oliver Twist, der stikker af fra et usselt liv i et fattighus på landet og havner i fængsel for en forbrydelse, han ikke har begået.

Oliver Twist havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Oliver Twist på YouTube.Se Oliver Twist på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Oliver Twist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oliver Twist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Oliver Twist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oliver Twist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar