Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oljefondet

Oljefondet

01/02/2020 | Flixfilm

Se Oljefondet på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Håkon T. Nielsen, Evelyn Rasmussen Osazuwa, Marit Andreassen, Thomas Gullestad
Spilletid: N/A
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Mens han forsøger at skabe værdi for sine pensionister, må en dygtig investor for Norges oilefond kæmpe med store virksomheder, bureaukrati og en etisk komité.

Oljefondet (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Oljefondet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Oljefondet (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oljefondet (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Oljefondet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oljefondet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Oljefondet

  1. Else Esberg - kl. 23:53, 19-02-2021:

    Er lige starter på serien. Fantastisk morsom, super humor, 100% sjov – for alle, der kan lide norsk humor, når det er allersjovest. Jeg elsker serien.

    Skriv kommentar