Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Òlòtūré

Òlòtūré

02/10/2020 | Flixfilm

Se Òlòtūré på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Short, Comedy, Romance
Instruktør: Phillip J. Bartell
Skuespillere: Cole Williams, Weston Mueller, Aimee Garcia, Michael Azria
Spilletid: 16 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I Lagos går en journalist undercover som prostitueret for at afsløre menneskehandel og møder en verden med kvindeudnyttelse og brutal vold.Se Òlòtūré på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Òlòtūré havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Òlòtūré ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Òlòtūré:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Òlòtūré er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Òlòtūré stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar