Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Òlòtūré

Òlòtūré

02/10/2020 | Flixfilm

Òlòtūré på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Short, Comedy, Romance
Instruktion: Phillip J. Bartell
Skuespillere: Cole Williams, Weston Mueller, Aimee Garcia
Spilletid: 16 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: I Lagos går en journalist undercover som prostitueret for at afsløre menneskehandel og møder en verden med kvindeudnyttelse og brutal vold.

Òlòtūré havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Òlòtūré på YouTube.Se Òlòtūré på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Òlòtūré ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Òlòtūré stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Òlòtūré, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Òlòtūré er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar