Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Olsenbanden Jr. Går under vann

Olsenbanden Jr. Går under vann

15/11/2020 | Flixfilm

Se Olsenbanden Jr. Går under vann på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Børnehjemsbarnet Egon drømmer om en rigtig familie, men da drømmefamilien endelig dukker op, er det en ulv i fåreklæder, og Egon får snart brug for hjælp fra vennerne.

Olsenbanden Jr. Går under vann havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Olsenbanden Jr. Går under vann på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Olsenbanden Jr. Går under vann ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Olsenbanden Jr. Går under vann stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Olsenbanden Jr. Går under vann, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Olsenbanden Jr. Går under vann er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar