Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Olsenbanden Jr. På Rocker’n

Olsenbanden Jr. På Rocker’n

15/11/2020 | Flixfilm

Olsenbanden Jr. På Rocker’n på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Egon drømmer om livet uden for børnehjemmet, skolen og husarrest, så han griber chancen, da han får mulighed for at danne et band og deltage i en talentkonkurrence.

Olsenbanden Jr. På Rocker’n havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Olsenbanden Jr. På Rocker’n på YouTube.Se Olsenbanden Jr. På Rocker’n på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Olsenbanden Jr. På Rocker’n ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Olsenbanden Jr. På Rocker’n stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Olsenbanden Jr. På Rocker’n, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Olsenbanden Jr. På Rocker’n er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar