Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Olsenbanden På Dybt Vand

Olsenbanden På Dybt Vand

09/10/2016 | Ingen kommentarer

Se Olsenbanden På Dybt Vand på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Vaneforbryderen Egon Olsen og hans kumpaner lægger en plan for at stjæle fra et olieselskab, men der er både krokodiller, en forfalden ubåd og mange andre forhindringer.


Se Olsenbanden På Dybt Vand på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Olsenbanden På Dybt Vand havde premiere på Netflix Danmark den 9. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Olsenbanden På Dybt Vand ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Olsenbanden På Dybt Vand herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Olsenbanden På Dybt Vand er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Olsenbanden På Dybt Vand stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar