Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Olsenbanden På Dybt Vand

Olsenbanden På Dybt Vand

09/10/2016 | Flixfilm

Se Olsenbanden På Dybt Vand på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Vaneforbryderen Egon Olsen og hans kumpaner lægger en plan for at stjæle fra et olieselskab, men der er både krokodiller, en forfalden ubåd og mange andre forhindringer.

Olsenbanden På Dybt Vand havde premiere på Netflix Danmark den 9. oktober, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Olsenbanden På Dybt Vand på YouTube.Se Olsenbanden På Dybt Vand på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Olsenbanden På Dybt Vand ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Olsenbanden På Dybt Vand stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Olsenbanden På Dybt Vand, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Olsenbanden På Dybt Vand er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar