Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Olympus Has Fallen

Olympus Has Fallen

01/11/2016 | 1 kommentar

Se Olympus Has Fallen på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Antoine Fuqua
Skuespillere: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Finley Jacobsen, Dylan McDermott
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: En vanæret agent fra Secret Service må komme til undsætning, da koreanske terrorister angriber Det Hvide Hus og tager præsidenten som gidsel.


Se Olympus Has Fallen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Olympus Has Fallen havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Olympus Has Fallen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Olympus Has Fallen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Olympus Has Fallen er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Olympus Has Fallen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Olympus Has Fallen

  1. Mia - kl. 17:07, 05-11-2017:

    Nu hvor Olympus Has Fallen er på netflix, så håber jeg på toeren, London Has Fallen, også kommer. Ved I om den gør? Og evt hvornår?

    Skriv kommentar