Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Olympus Has Fallen

Olympus Has Fallen

12/12/2022 | Flixfilm

Olympus Has Fallen på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Antoine Fuqua
Skuespillere: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman
Spilletid: 119 min
Land: United States
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En vanæret agent fra Secret Service må komme til undsætning, da koreanske terrorister angriber Det Hvide Hus og tager præsidenten som gidsel.Se Olympus Has Fallen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Olympus Has Fallen havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Olympus Has Fallen på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Olympus Has Fallen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Olympus Has Fallen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Olympus Has Fallen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Olympus Has Fallen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Olympus Has Fallen

  1. Mia - kl. 17:07, 05-11-2017:

    Nu hvor Olympus Has Fallen er på netflix, så håber jeg på toeren, London Has Fallen, også kommer. Ved I om den gør? Og evt hvornår?

Skriv kommentar