Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Olympus Has Fallen

01/11/2016 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Antoine Fuqua
Skuespillere: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Finley Jacobsen, Dylan McDermott
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English, Korean
IMDB-bedømmelse: 6.5

Resumé: En vanæret agent fra Secret Service må komme til undsætning, da koreanske terrorister angriber Det Hvide Hus og tager præsidenten som gidsel.


Se Olympus Has Fallen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Olympus Has Fallen havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Olympus Has Fallen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Olympus Has Fallen herunder:Fra premieredatoen (1. november, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Olympus Has Fallen er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Olympus Has Fallen stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Olympus Has Fallen

  1. Mia - kl. 17:07, 05-11-2017:

    Nu hvor Olympus Has Fallen er på netflix, så håber jeg på toeren, London Has Fallen, også kommer. Ved I om den gør? Og evt hvornår?

    Skriv kommentar