Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Om Nom Stories

Om Nom Stories

04/08/2023 | Flixfilm

Om Nom Stories på Netflix

Produktionsår: 2011–
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Barrett Leddy
Spilletid: N/A
Land: Serbia, United Kingdom, Russia
Sprog: English, Spanish, French, German, Arabic, Hindi, Russian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Den elskelige grønne klump Om Nom eksperimenterer med tidsrejser, samler slik fra hele verden og forsøger at tæmme den frække Nibble Nom, blandt andre vilde eventyr.Se Om Nom Stories på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Om Nom Stories (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Om Nom Stories på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Om Nom Stories (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Om Nom Stories (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Om Nom Stories, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Om Nom Stories er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar