Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Omar and Salma 3

Omar and Salma 3

25/04/2019 | Flixfilm

Se Omar and Salma 3 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne anden del af trilogien ulmer en ægteskabelig strid, da Omar forfølger en musikkarriere på trods af Selmas ønsker om et mere stabilt job.

Omar and Salma 3 havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Omar and Salma 3 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Omar and Salma 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Omar and Salma 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Omar and Salma 3, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Omar and Salma 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar