Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Omar and Salma 3

Omar and Salma 3

25/04/2019 | Flixfilm

Se Omar and Salma 3 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I denne anden del af trilogien ulmer en ægteskabelig strid, da Omar forfølger en musikkarriere på trods af Selmas ønsker om et mere stabilt job.


Se Omar and Salma 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOmar and Salma 3 havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Omar and Salma 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Omar and Salma 3 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Omar and Salma 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Omar and Salma 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar