Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Omar Sy og ‘Lupin’-holdet laver actionkomedie til Netflix

Omar Sy og ‘Lupin’-holdet laver actionkomedie til Netflix

17/03/2021 | Flixfilm

Omar Sy lupin actionkomedieDen franske skuespiller Omar Sy har oplevet et sandt comeback de seneste måneder siden sit gennembrud i ‘The Intouchables’ (‘De urørlige’) fra 2011.

Det skete med første sæson af Netflix-serien ‘Lupin’ hvor Omar Sy som drager gentlemantyven Assane Diop drager ud for at hævne sin far, der blev snydt af en velhavende familie og uretfærdigt dømt for en forbrydelse, han ikke havde begået.

Mere end 70 millioner husstande slugte de første afsnit i løbet af en måned, og derfor for var Netflix hurtige til at meddele, at en sæson 2 er på trapperne og kan streames til sommer.

Netflix hungrer dog efter mere med Omar Sy og resten ‘Lupin’-holdet, og derfor har streamingtjenesten netop offentliggjort at en actionkomedie fra samme hold er på vej til Netflix.

Den kommende film bliver en efterfølger til ‘On the Other Side of the Tracks’ fra 2012 med Omar Sy og Laurent Lafitte (‘Little White Lies’) i hovedrollerne mens Louis Leterrier (‘Lupin’, ‘Now You See Me’) instruere.

LÆS OGSÅ:   Ugens nyheder på Netflix (Uge 27 – 2024)

Artiklen fortsætter under annoncen

Det umage makkerpar og betjente Ousmane Diakité (Sy) og François Monge (Lafitte) bliver atter sendt ud på en profileret kriminalsag, som sender dem langt op i de franske alper. Hvad der virker til at være en almindelige narkotik-afsløring udvikler sig til en hæsblæsende jagt.

Den originale ‘On the Other Side of the Tracks’ blev ikke en gigant succes med blot en bedømmelse på 5.8 på IMDB, så lad os håbe at det går bedre med efterfølgeren.

Actionkomedien er stadig uden titel og får premiere på Netflix i 2022.

Se ‘Lupin‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar